De Kleine Girafjes

Wie ben ik

 

Mijn naam is Andrea Smeenge. Ik ben 41 jaar en woon sinds augustus 2021 samen met mijn vriend Jan-Hein aan de Sallandlaan in Veendam. Sinds 29 oktober 2011 zijn wij trotse ouders van onze zoon Pim. En op 28 mei 2016 is ons gezin uitgebreid met een tweede zoon Rik.

Nadat ik mijn SPW4 opleiding afgerond heb, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik twee jaar als onderwijsassistente gewerkt in de gemeente Veendam. Als gevolg daarvan ben ik begonnen met de PABO waaraan ik in 2008 ben afgestudeerd.

Van 2008 tot en met 2013 ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Omdat ik in het onderwijs geen vastigheid kon krijgen, heb ik in 2014 besloten om iets anders te gaan doen. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en uitdagend, dus heb ik ervoor gekozen om te beginnen als gastouder.

Ik heb er plezier in om kinderen iets te leren. Voorlezen doe ik graag. Ook knutsel ik regelmatig met de kinderen. Vanaf dat kinderen een beetje kunnen zitten, maak ik af en toe wat eenvoudige knutsels met ze. Als de kinderen oud genoeg zijn om te helpen in de keuken, bakken we ook af en toe koekjes of cupcakes.

 

Hobby's

Eén van mijn hobby's is Scouting. Ik ben op mijn zesde begonnen bij Scouting Veendam. Toen ik oud genoeg was om leiding te worden, ben ik leiding geworden bij de Bevers (kinderen van 4 tot 7 jaar). Ook ben ik leiding geweest bij de Welpen(jongens van 7 tot 11 jaar). Toen voor mij de tijd gekomen was om te stoppen als leiding, ben ik lid geworden van Team Ondersteuning Evenementen Scouting (TOES). Dit team was vooral tijdens de grotere evenementen van Scouting Nederland actief. Op dit moment ben ik vooral als ouder betrokken bij Scouting, aangezien onze beide zoons inmiddels lid zijn van Scouting Veendam.

Verder lees ik graag boeken, fotografeer ik graag (maar doe het te weinig) en ben ik me steeds meer aan het verdiepen in low-tox-living. Daarbij ben ik actief als onafhankelijk distributeur van Young Living.

Openingstijden:

 

Maandag: 7:00 - 18:00
Dinsdag: 7:00 - 18:00
Woensdag: 7:00 - 18:00
Donderdag: 7:00 - 18:00
Vrijdag: 7:00 - 18:00 
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Op feestdagen zijn wij gesloten.

 

Andrea Smeenge

Sallandlaan 20

9642 HC  Veendam 

 

06-43081109

info@dekleinegirafjes.nl