De Kleine Girafjes

Wie ben ik

 

Mijn naam is Andrea Smeenge. Ik ben 38 jaar en woon sinds 2010 samen met mijn vriend Jan-Hein aan de Odewaldlaan in Wildervank. Sinds 29 oktober 2011 zijn wij trotse ouders van onze zoon Pim. En op 28 mei 2016 is ons gezin uitgebreid met een tweede zoon Rik.

Nadat ik mijn SPW4 opleiding afgerond heb, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik twee jaar als onderwijsassistente gewerkt in de gemeente Veendam. Als gevolg daarvan ben ik begonnen met de PABO waaraan ik in 2008 ben afgestudeerd.

Van 2008 tot en met 2013 ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Omdat ik in het onderwijs geen vastigheid kon krijgen, heb ik in 2014 besloten om iets anders te gaan doen. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en uitdagend, dus heb ik ervoor gekozen om te beginnen als gastouder.

Ik heb er plezier in om kinderen iets te leren. Voorlezen doe ik graag. Ook knutsel ik regelmatig met de kinderen. Vanaf dat kinderen een beetje kunnen zitten, maak ik af en toe wat eenvoudige knutsels met ze. Als de kinderen oud genoeg zijn om te helpen in de keuken, bakken we ook af en toe koekjes of cupcakes.

 

Hobby's

Eén van mijn hobby's is Scouting. Ik ben op mijn zesde begonnen bij Scouting Veendam. Toen ik oud genoeg was om leiding te worden, ben ik leiding geworden bij de Bevers (kinderen van 4 tot 7 jaar). Ook ben ik leiding geweest bij de Welpen(jongens van 7 tot 11 jaar). Toen voor mij de tijd gekomen was om te stoppen als leiding, ben ik lid geworden van Team Ondersteuning Evenementen Scouting (TOES). Dit team is vooral tijdens de grotere evenementen van Scouting Nederland actief. 

Een andere hobby is het bakken en bekleden van taarten. Tijdens een vrijgezellenfeest van een vriendin ben ik hiermee in aanraking gekomen en sindsdien ben ik besmet met het bakvirus. Ik vind het heerlijk om te doen en ook onze zoon Pim helpt graag mee. Wanneer ik in de keuken bezig ben wil hij altijd helpen. Hij geeft mij ingrediënten aan of helpt mee met andere dingen. Heerlijk samen genieten!

Openingstijden:

 

Maandag: 7:00 - 18:00
Dinsdag: 7:00 - 18:00
Woensdag: 7:00 - 18:00
Donderdag: 7:00 - 18:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Op feestdagen zijn wij gesloten.

 

Andrea Smeenge

Odewaldlaan 37

9648 BC  Wildervank

 

06-43081109

info@dekleinegirafjes.nl